Skorsten och braskamin i Katrineholm

Katrineholms skorstensteknik utför arbeten som laga skorsten Katrineholm, skorstensrenovering Katrineholm samt säljer skorstenar Katrineholm.

Braskamin och skorsten i Katrineholm

Katrineholms skorstensteknik drivs av Emil Fullborn tillsammans med Karoline Örsbrink. Emil har lång erfarenhet inom branschen vilket gör han till ett proffs inom skorstensrenovering Katrineholm, laga skorstens Katrineholm och endast säljer kvalitativa skorstenar Katrineholm.

I butiken får kunden en överblick av hur produkterna kommer att se ut i deras hem genom deras utställning.

När katrineholms skorstensteknik renoverar en skorsten väljer de vanligtvis att göra detta med hjälp av tre olika metoder.

Glidgjutning

När man glidgjuter en skorsten använder man ett keramiskt eldfast bruk och putsar insidan av skorstenen. Detta resulterar i att den får en hel och tät kanal.

Insatsrör

Insatsrör är en väl beprövad metod som innebär att du installerar, precis som det låter, ett insatsrör i skorstenen för att förstärka samt täcka igenom eventuella skador och läckage.

Mura om

I de allra flesta fallen räcker det gott och väl att antingen installera ett insatsrör eller att glidgjuta. Det händer dock vissa gånger att skorstenen är i så pass dåligt skick att den behöver muras om. Då burkar man försöka använda samma material som tidigare.

Oavsett skicket på din skorsten kommer Katrineholms skorstensteknik att laga din skorsten katrineholm och utföra säker skorstensrenovering katrineholm. Du kommer säkerligen bli nöjd över resultatet, är det någonting de kan så är det skorstenar Katrineholm.

Starrvägen 6
Katrineholm 641 49
Sverige
Telefon: 070-233 49 10
E-postadress: kholmsskorstensteknik@gmail.com
URL: http://khskorstensteknik.se