Renoveringskampanj hösten 2019

Behöver din skorsten renoveras? Delta i vår tävling och få möjligheten att vinna ett värdebevis på 2000 kr

De fem första i varje månad med rätt svar på frågan vinner ett värdebevis på 2000 kr. 
För att delta i tävlingen behöver du fylla i ett formulär och skicka in ditt svar. Nästa tävling startar 1 september och då visas tävlingsformuläret nedan. De fem första som skickat in rätt svar på frågan vinner ett värdebevis. Ny tävling varje månad under augusti - december. 

Registrering Renoveringskampanj Hösten 2019

Ja -tack! Jag vill få möjligheten att vara bland de fem första att registrerar sig denna månad och erhålla ett värdebevis på 2000: i rabatt på offererat pris när jag låter ett företag ansluten till Sveriges Skorstenshantverkares Förening reparera min skorstens innan 31/1-2020
Värdebevis lämnas till valt företag vid Er beställning.

Tävlingsregler:

  • De fem först inlämnade tävlingsbidragen i varje månad vinner ett värdebevis
  • Man kan bara delta en gång per person och månad.
  • Endast en registrering och värdebevis kan ske och användas för samma entreprenad.

Nästa månads tävling börjar om:

Om Skorstenshantverkarna

Skorstenshantverkarna består av lokala hantverkare från hela Sverige. För att bli medlem krävs lång, dokumenterad yrkeserfarenhet och god kompetens. Alla har gedigen utbildning i skorstensteknik och en gemensam filosofi när det gäller kvalitet och säkerhet. Hos oss får du hjälp med eldstäder och skorstenar, reparationer eller nya installationer.

Skorstenshantverkarna säkerställer din trygghet och skorstenens funktion antingen med böjliga insatsrör i syrafast rostfritt stål med marknadens längsta garantier eller med traditionell glidgjutning eller, där det krävs mer omfattande lagning, genom ommurning. 

Skorstenshantverkarna finns på de flesta orter i Sverige.