Search
Close this search box.

Garanterad kvalitet, service och säkerhet

Sveriges Skorstenshantverkares Förening (SSHF) är en medlemsförening som består av lokala hantverkare från hela Sverige. Vi finns till för att garantera dig kvalitet, service och säkerhet när du anlitar en hantverkare.

Höga krav för medlemskap

Alla våra medlemmar har en gedigen utbildning i skorstensteknik och lång, dokumenterad yrkeserfarenhet. Att du som kund är trygg är ett kvitto på vår kompetens och yrkesskicklighet. Vår yrkesstolthet bygger på djupgående kunskap och kompetens. 

Både renovering och installation

Hos oss kan du få hjälp med din eldstad och skorstenar – vi utför både renoveringar och nyinstallationer. Du kan även köpa din spis, kamin och kakelugn genom oss. 

I Enlighet Med Svensk Standard​

Självklart arbetar vi enbart med produkter och med tekniker som minst uppfyller både europeiska och svenska krav. Men många gånger använder vi produkter som är överlägsna i kvalitet jämfört med andra. Det gör vi för att vi vet vad som krävs för vår nordiska eldningstradition. Vi vet också vad som krävs för att en skorsten ska hålla över tid och för att vi ska kunna garantera våra kunders säkerhet. 

Våra skorstenshantverkare finns över hela landet

SSHF har medlemmar från norr till söder och vi utför alla typer av skorstensarbeten – från att renovera och laga en skorsten till hjälp med ombyggnad eller nyinstallation. Vi kan också hjälpa dig med installation av ny eldstad.

TitelKategoriAdressBeskrivningLänk

Bli medlem

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Välkommen till oss! 

Kontakta oss!