Sök
Stäng denna sökruta.

En del av en stolt gemenskap

Som medlem i Sveriges Skorstenshantverkares Förening (SSHF) är du en del av en stolt gemenskap av riktiga hantverkare. Som medlem ansluter du dig inte bara till vår gemenskap och får ta del av ett ovärderligt nätverk – du ansluter dig också till vår kvalitetspolicy. Ett medlemskap i Sveriges Skorstenshantverkares Förening är en garanti för kunder och uppdragsgivare om din hantverksskicklighet.

Upp till 30 års materialgaranti

Våra skorstenshantverkare monterar och levererar skorstenssystem och böjbara syrafasta rostfria insatsrör med upp till 30 års materialgaranti. Kopplat till garantin på material finns även en helt unik tilläggsförsäkring. 

vad behövs för att bli medlem

För att bli medlem behöver du ha dokumenterad yrkeserfarenhet, bra referenser och renommé. Du ska ha en företagsförsäkring och giltigt F-skattebevis och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Innan du kan bli medlem behöver du också ha genomfört SSHFs grundkurs. 

Läs mer om SSHFs grundkurs här>>

Förmåner för dig som medlem i SSHF

  • Fortlöpande utbildning vad gäller material och regelverk
  • Utbildning i skorstensteknik
  • Utbildning i marknadsföring
  • Tillgång till rationella hjälpmedel /vad menas?/
  • Tillgång till marknadsföringsmaterial
  • Tillgång till ett unikt inköpsavtal med Nordiska Skorstensprodukter AB
  • Flera medlemsträffar per år – där utbildning och utbyte av erfarenheter ingår 

föreningens vision, mission och värderingar

vision

Som Sveriges största förening för skorstenshantverkare är vi med och påverkar svensk standard, lagar och branschregler. Vi är en erkänd och välkänd garant för trygghet, säkerhet och hantverksskicklighet. Med ett attraktivt medlemskap bidrar vi till fortsatt kompetensförsörjning och ser till att våra medlemsföretag är det självklara valet för svenska villaägare. 

mission

Göra en garanterad leverans av funktion, säkerhet och kvalitet till ett självklart val för svenska villaägare. 

värderingar

Trygghet

Hantverksskicklighet

Handlingskraft

Yrkesstolthet

löfte

Din trygghet är vårt hantverk

Logotyp

Här kan du som är medlem ladda ner föreningens logotyp. Använd den gärna på din hemsida och i andra publika sammanhang för att manifestera vår förening och ditt medlemsskap. Den är en garanti för dina kunder. Ladda ner logotypen som png (digital användning) eller pdf (för tryck). 

Bli medlem

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Välkommen till oss! 

Kontakta oss!